Piknik je bil super!

V soboto 19.6. je bil organiziran mini COD SI piknik, ki je poskrbel za odlično počutje, obilo smeha, hrane in pijače.

Dan se je začel že navsezgodaj zjutraj, ko je veliki šef Therayn bil kot vedno prvi na lokaciji v Verdansk Farmlandu, takoj za njim se je pripeljal Kekec, ki je na ves glas predvajal eno in edino pesem. Samo za vas smo jo prilepili spodaj. Uživajte!

Nikakor ni za zanemariti zgodnjo uro štajercev, ki so bili točni in zgodnji. Kar je (kot drugi pravijo) za štajerce prava redkost. GG vsem – Vicious, Proto, Marchosias, DjenisNator! Počasi so prišli še ostali in začeli smo s pripravami za veliko streljanje! Na naše veliko presenečenje in navdušenje smo uotovili, da je naš “inštruktor” veliki fan in igralec COD:Warzone! Dobrodošel flyingfish11!

Sam paintball je bil zabaven, saj se način igranja razlikuje od tega, kar vidimo v Warzone-u ali na streamih. Proto je zelo enostavna tarča, saj je tip res ogromen, Marchosias pa si zasluži nagrado #1 IRL camper. Spodaj slike 😀

Malo heca! Protota nismo mogli ujeti v objektiv, ker kot smo že omenili je prevelik, tako, da lahko si ogledate spodnji posnetek, ko je Kekec flankal in ga humano eliminiral. Da pa ne bodo štajerci jezni, je zadnje udarce Kekcu prizadejal ravno Marchosias, ki mu je vrnil še za prvo igro. Z metki ni šparal, očitno je imel na sebi še munitions box. Lepa igra!

Po večih odiranih igrah, smo potrebovali malo osvežilne hrane in pijače. Zasluge gredo našemu Primorcu Typex, ki je vse iz daljne Primorske, kjer je najbolj pogosta beseda “mona”, pripeljal led, ki je na ta vroči dan še kako bil potreben. Grazie!

TheRayn je poskrbel za dostavo odlične hrane, katero smo vnaprej naročili, za kar smo bili vsi izredno veseli, saj je bilo noro vroče. Kdo bi pekel na tej vročini?
(Za ostale, ki ste se prijavili a niste prišli, se nam javite, ker smo morali založiti hrano za vas…tsk, tsk!)

Izmed vseh piškotov, ki so bili na pikniku, so bili od Anjaske najboljši. Še enkrat hvala, bili so odlični!

Ker nam je ostalo še kar nekaj metkov, smo se ponovno odpravili v poligon, kjer smo se borili za svoja življenja! Pa ne zaradi metkov, ampak ker je bilo potrebno teči in se plaziti s polnimi trebuhi! Na koncu, ko je bilo že vse videti brezupno in je bila zmaa nekaj nedoseljivega je Kekec pobral Most Wanted in se boril do zadnjega. Imel je, kot smo že vajeni od prejšnjega piknika, “akimbo” pištoli in šel v napad.

Prav tako smo odklenili nov skin, za katerega menimo, da bi ga “prodali” Activison-u, ker izgleda res hudo. Poimenovali smo ga – “Bunny Hop”! 😀

Stanje je bilo napeto, vsi so bili že downani (hrana pa to), zmanjkalo je metkov. Most Wanted je bil huntan, v eni pištoli nič več metkov v drugi še trije metki. Pognal se je proti zadnjemu ter ga zadel in eliminiral s predzadnjim metkom. Kakšen preobrat. GG. EZ win! Warzone victory. Bunny Hop skin je OP!

Tako, potem smo se vsi usedli, debatirali, smejali in na sploh dobro imeli. Ure so tekle a mi se ne damo! Vsi prisotni so prispevali k dobremu počutju. Še posebej naš ptičeknavej (včasih poznan kot dreknavej), ki je že lansko leto dal pobudo za piknik, tokrat pa je iz Idrijske grape pripeljal še Nikita, ki je veliko bolj miren v živo 😀 Nič zato, je pa Blefy popolnoma isti v živo, kot preko Discorda! Skratka imeli smo se top, ponovimo v kratkem, do takrat pa se vidimo v Verdansku!

Ekipa COD SI

P.S. posebna zahvala gre tudi Qrent workshops in Peklaju za dobro glasbo, ter Qrentu za profesionalne slike. Spodaj prilagamo še ostale slike. V kolikor prejmemo še kakšne slike ali vedeje, jih bomo objavili tukaj.