Partnerstva

Zahvaljujemo se in cenimo vsa partnerstva, ki smo jih sklenili odkar smo začeli. Skupaj lahko dosežemo več. V kolikor bi radi postali naš partner sli sponzor nas kontaktirajte.

E-Športna Zveza Slovenije

E-športna zveza Slovenije je novo ustanovljena neprofitna organizacija za promocijo in popularizacijo e-športa v Sloveniji. EŠZS je združenje društev, ki že dolga leta delujejo, sodelujejo in si prizadevajo za uspehe slovenskih organizacij in ekip na področju slovenskega e-športa. Tako kot mnoge e-športne zveze v tujini, si tudi EŠZS prizadeva pridobiti prepoznavnost pri olimpijski zvezi. Eden od glavnih ciljev EŠZS je ta, da se e-športa prepozna in prizna kot šport.

El Padre Barber

El Padre Barber ni samo navadna brivnica, ampak je prostor kjer se tudi moški lahko malo sprostijo. Svoje delo ne jemljemo kot “job”, ampak je to naš “lifestyle”. Če si tudi ti “gamer” po duši pa “pridi, da odšpilamo nekaj na PS4”.
Poleg tega, da boste odkorakali s popolno urejeno frizuro in brado, pa boste domov odšli popolnoma zadovoljni. Vaše zadovoljstvo in zvestobo pa vedno nagradimo z našo kartico zvestobe, ki jo boste lahko uporabljali vsak dan, kjerkoli boste.
Vsem moškim strankam ponujamo striženje in styling, fade frizure, urejanje brade ter gladko britje. Naši mojstri pa vam bodo z veseljem tudi svetovali in pomagali.
Naročila sprejemamo preko spletnega naročanja na https://elpadre.si/ ali preko telefona na 041 398 127.

@ElPadre “Priji stari, neo ti žau”.

El Cartel de los Locos

Smo društvo avtomobilskih navdušencev ki v prostem času radi skupaj skočimo v Verdansk. Znani smo predvsem na Avto Sceni po organizaciji raznih avtomobilskih dogodkov, od nočnih meetov do dobrodelnih dogodkov znanih kot “Cars for Kids” ( https://www.facebook.com/watchparty/3833237160028731 ).
Odločili smo se tudi supportat Slovensko Warzone sceno z organizacijo lastnih eventov/turnirjev v sodelovanju s COD:SI. Ob vsakem eventu bodo zmagovalci prejeli tudi nagrado.
Prečekiraj nas na IG ali na FB da ne zamudiš hudih iger z zanimivimi nagradami pa se vidimo v Verdansku!
IG: https://www.instagram.com/elcarteldeloslocos/
FB: https://www.facebook.com/elcarteldeloslocos
Website ( in progress ): https://elcarteldeloslocos.com/

Viva el Cartel!

Qrents workshop

Qrents workshop je youtube kanal, ki te informira, da izveš vse tekoče iz računalniškega sveta novic, aka Tehnološke novice v živo, vsako nedeljo ob 18:00 uri.
Kar je najbolje, da ti lahko svetuje in sestavi rešitev pri sestavi PC-ja, tako za začetnike kot za napredne uporabnike, ki si želijo več stisniti iz svojega računalnika (vodno hlajenje, modifikacija ohišja, itd..)

Ček it: Qrents workshop | Facebook
Qrentsworkshop (@Qrentsworkshop) • Instagram photos and videos
Qrents Workshop – YouTube
Da boš na tekočem se naroči na YT, FB in Insta kanal.