REZULTATI – WZ CUSTOM LOBBY TRIOS TURNIR

Prvo kot prvo, naj poudarimo, da se izredno veselimo, da smo uspeli speljati ta turnir. Je bil že skrajni čas. Tokrat je bila izvedba malo drugačna. Več si lahko preberete na objavi turnirja.

Želimo, da ponovimo še večkrat takšne in drugačne oblike turnirja, vas pa spodbujamo, da se jih udeležite in povabite še ostale. Več nas je bolj se imamo.

Ob tej priliki bi se radi še posebno zahvalili našemu streamerju in casterju @Rasteek!!! Vsi vabljeni, da se pridružite in spremljate tudi njegov stream na twitch.tv/rasteek

Celoten turnir, ki je bil castan pa si lahko ogledate na twitch.tv/cod_si

REZULTATI

Ekipe in igralce lahko najdete tukaj – Ekipe

Čestitke ekipi “I” za doseženo prvo mesto! Kontaktirajte nas, za prevzem nagrade.

EKIPA1. igra – skupno št. killov1. igra – doseženo mesto2. igra – skupno št. killov2. igra – doseženo mesto3. igra – skupno št. killov3. igra – doseženo mestoSkupno št. killov vseh igerSkupno št. točk z doseženim mestom
I10261632246
J4434921632
E7157351527
C062227412
G252416511

Noben turnir, ni enostaven za organizirati, tudi tokrat ni šlo brez izzivov. Zaradi neupoštevanja pravil je pri eni ekipi prišlo do diskvalifikacije, nekatere ekipe niso oddale rezultatev, pri drugih, pa se prijavljeni igralci niso udeležili, kar je spravilo preostalo ekipo v zelo nelagoden položaj. Če se bo to ponovno ponovili, bodo taki igralci imeli prepoved udeležbe. Prosimo, da se vsaj pravočasno sporoči organizatorjem ali soigralcem.

Kljub vsemu, smo se imeli lepo, igrali z novimi ljudmi in se nasploh dobro imeli. V kratkem organiziramo novi turnir, do takrat pa se vidimo v Verdansku!

Ekipa COD SI